Nieuws

De samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG - Security Management Group

Algemeendatum: 25 - 06 - 18

De samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG

Security Management Group werkt al jaren samen met Rotterdam Topsport voor de realisatie van diverse kleine en grote sportevenementen, maar er is veel meer mogelijk. SMG is van allerlei markten thuis!

”Samenwerking in topsport!” Dat is de gezamenlijke visie van Rotterdam Topsport en Security Management Group (verder: SMG).

De samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG

Sinds 2009 is de samenwerking tussen Rotterdam Topsport en SMG gestart en tot op heden zijn er prachtige nationale en internationale sportevenementen gerealiseerd. Rotterdam Topsport zet zich in voor breedte- & topsport en waar SMG dit enerzijds stimuleert, is het anderzijds een aanvulling op de sportevenementen die SMG realiseert.

De dienstverlening van SMG

SMG heeft verschillende dochterondernemingen met ieder een eigen specialisatie. In haar totaliteit is het aanbod van te leveren diensten zeer divers, namelijk evenementenbeveiliging, verkeersregelingen objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en servicemedewerkers zoals: gastheren en gastvrouwen, stewards en EHBO-medewerkers.

Door de verscheidenheid in de verschillende dochterondernemingen, biedt SMG een compleet dienstenpakket voor ieder klein- of grootschalig evenement, object of infrastructurele klussen. SMG fungeert graag als sparringpartner voor partners, naast haar rol als dienstverlener. Kleine of grote vraagstukken, SMG denkt graag mee!

Veiligheid met oog voor gastheerschap

De visie van SMG “veiligheid met oog voor gastheerschap” loopt als rode draad door de organisatie. SMG is er namelijk van overtuigd dat het de medewerkers zijn die een positieve ervaring creëren bij de bezoekers van een evenement of object. Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid zijn dan ook één van de waardes van SMG die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de dienstverlening optimaal blijft.

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw veiligheidsvraagstuk of gewoonweg nieuwsgierig bent naar SMG, neem dan gerust een kijkje op onze website www.smg.eu.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op onze website of volg SMG op één van de sociale media kanalen die te vinden zijn op onze homepagina.

Logo Security Management Group

Nieuws

Op deze pagina zijn de laatste nieuwsupdates te vinden van SMG. Volg ons op onze social media kanalen om het snelst op de hoogte te zijn van onze actualiteiten!


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om u zelf aan te melden voor de nieuwsbrief:

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Nieuws Wallpaper