Wie zijn wij

Wij hebben binnen SMG Corporate Security een uiteenlopend klantenbestand. Zo zorgen wij bij een aantal filmtheaters in het land voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Daarnaast voeren wij zaalcontroles uit. Ons doel is om de rust binnen de locaties te allen tijde te behouden en iedereen, van bezoeker tot medewerker, een veilig en welkom gevoel te geven.

Daarnaast leveren wij ook beveiligers aan musea. Onze mensen zorgen ervoor dat voorschriften worden nageleefd en dat bezoekers zich bewust zijn van de kostbaarheid van de kunstwerken die tentoon worden gesteld. Wij waken ervoor dat bezoekers op gepaste afstand blijven. Ook in musea lopen wij zaalrondes en treden we op bij calamiteiten.

Op diverse bouwplaatsen en haventerreinen verspreid over het hele land waarborgen de beveiligers van SMG Corporate Security de veiligheid van mensen en zorgen zij voor de controle op in- en uitgaande goederen. Onze beveiligers zorgen voor de in- en uitcheck van bezoekers en personeel. Zij lopen rondes over het terrein en bewaken kostbare goederen. Hierbij zijn wij zowel opvallend zichtbaar als onzichtbaar aanwezig.

Onze beveiligers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel. Om deze reden zijn zij uitermate geschikt om ook in ziekenhuizen de veiligheid te waarborgen. Op een plek waar emoties hoog op kunnen lopen, zijn onze beveiligers in staat om de rust te bewaren.

In winkels zorgen onze beveiligers ervoor dat ze het winkelpersoneel kunnen ontlasten. Dit doen zij door toezicht te houden op het winkelpubliek en in te spelen op afwijkende situaties. Onze beveiligers zorgen ervoor dat de huisregels worden nageleefd en treden op bij winkeldiefstal.

Vraag een offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen? Het aanvragen van een offerte voor onze Corporate Security diensten kan via onderstaand formulier. Indien u eerst een vraag wilt stellen kunt u het contactformulier op deze website invullen.

Onze divisies

Beveiliging Security Management Group  Wie zijn wij Wallpaper